• KERSTMENU

Menu beschikbaar zondagavond 24/12 en maandagmiddag 25/12

Welkomsthapjes van de chef

-----

Gemarineerde wintermeloen - gerookte everzwijnham - foie gras met appel en vanille - brioche

-----

Coquilles uit Dieppe - gelakt buikspek - schorseneer - witte wijnsaus

-----

Eendenborstfilet - tatin van witloof en vijgen - madelaine-aardappel - honingbordelaise - spitskool

-----

St-Honoré 2.0

Soezen - ananas - witte en pure chocolade

€ 65.00

Apero- en wijnarrangement

Cava MM vintage of picon maison

-----

Pouilly-fumé Guyot - Loire - Sauvignon - 2021

-----

Barolo Natale Verga - Portugal - Nebbiolo - 2016

-----

Koffie of thee met versnaperingen

€ 25.00

Enkel op reservatie.

Wij starten zondag om 19u en maandag om 12u30

TAFEL RESERVEREN?

RESERVEER UW TAFEL ONLINE OF 0478/72 45 49.

Restaurant 't Fornhuis Oostduinkerke